Artikler

Spiser du nok fisk i hverdagen?

Du ved det godt og du forsøger også at gøre noget ved det. Men det glipper ret ofte, fordi du er idéforladt og ikke ved hvor du skal finde inspirationen. Vi taler om fisk. Om at tilberede middage, hvor fisk er hovedingrediensen, eller bare en ingrediens i retten. Men hvordan laver man den hulens fisk ’så den ikke smager af fisk’ ville nogle sige. Fisk må gerne smage af fisk ville de fleste mene, og andre vil gerne spise fisk, så længe at det ikke smager for meget af fisk. Ja, nu går der fuldstændig fisk i det hele. Der er hjælp at hente og råd at søge.

Skagenfood hjælper dig

Skagenfood hjælper dig med inspiration, opskrifter og ja, selvfølgelig, selve fisken. Hvis du gerne vil gøre noget ved det og begynde selv at spise mere fisk hver uge og servere fisk for din familie og få god samvittighed, så er det her et rigtig godt sted at starte. Det kan være svært at sidde med det hele selv og selv finde de retter, man kan tage udgangspunkt i og finde ud af hvordan de forskellige fisketyper skal tilberedes. Men det behøver ikke at være svært. Du kan få hjælp ved at få leveret en måltidskasse lige på trappen ved hoveddøren, som indeholder alle de ting du har brug for. Fisk, opskrifter og tilbehør. Det er for at gøre det nemt og for at du kan komme godt i gang.

God samvittighed og god smag

Kombinationen af noget der smager godt, og noget der oven i købet er sundt – det er da det, vi alle er ude efter. Sund og velsmagende mad, så du kan gå fra bordet og være glad og mæt og have det godt med dig selv. Det er det resultatet er, når du får en måltidskasse fra Skagenfood. Det gør dig i stand til at have et travlt hverdagsliv og stadig få den sunde mad, som giver dig energi og den slanke linje. Du får mere tid med familien, mere sund mad, en mere struktureret hverdag og mere god samvittighed. Hvem siger nej til dette? Bryd ud af de den stressede hverdag, hvor du haster og pruster fra du har fri til du har lagt børnene i seng. En måltidskasse er med til at give dig mere ro og mere overblik over situationen, noget som du ofte synes, at du mangler, når du stresser ugen igennem.