Artikler

Skal du finde festlokaler eller restaurantbesøg?

Når du søger efter en restaurant, kan det være svært at finde ud af hvad du skal søge efter. Der findes mange steder at spise en dejlig frokost og mange nyder en dejlig middag til aften i større eller mindre selskab på en restaurant. 

Stort udvalg af spisesteder

Når du søger spisesteder på restaurant.dk finder du et stort udvalg at lækre restauranter der har nogle skønne beliggenheder. Der er skrevet en lille fortælling om restauranterne og der er mulighed for at læse, hvad andre synes om restaurantens mad og service. Samt hvordan de har oplevet besøget. Her kan du danne dig et indtryk af hvilken type restaurant det er og måske få lyst til at besøge en restaurant.

En god frokost eller middag 

På restaurant.dk kan der søges i det der kaldes restaurantguiden. Her findes der et udvalg af restauranter der eks. kan byde på frokost i skoven. En restaurant tilbyder at komme ud til fest med en pizza ovn, hvor de står for at lave pizzaer.

Der er restauranter over hele Danmark

Du kan søge i en bestemt by i Danmark og finde det sted der passer til det selskab du skal ud at spise med. Der er også mulighed for at søge  hvor du kan spise når du er i udlandet. 

Lej et festlokale

Ud fra nogle få oplysninger på restaurant.dk, kan du finde stedet for din næste fest. Der skal blandt andet oplyses om hvornår festen ønsker at afholdes, antal forventede gæster, hvilken by der ønskes at festen skal holdes i og en ca. pris på hvor meget det maksimalt må koste. Herefter vil restaurant.dk finde muligheder for afholdelse af dit selskab ud fra dine kriterier. Du har også mulighed for at give yderligere information, der kunne være vigtig for valget af at leje et festlokale. 

Reserver dit bord

Når du har set dig omkring på restaurant.dk og fundet et spændende sted du godt kunne tænke dig at spise måske med kæresten eller en god ven, har du mulighed for at reservere et bord med det samme. Du skal blot trykke på reservationsikonet herefter sendes du til informationsformularen der tager sig af din reservation.

Følg med i nyheder

Du kan på siden tilmelde dig nyhedsbrevet. Dette oplyser dig om når der er nye spisesteder på restaurant.dk. Du får mulighed for, at få det sidste nye med og nyde skønne steder med rigtig dejlig mad.